Hej världen!

Hej!

Ny hemsida, på ny adress, men med samma gamla Hanna. Det känns sådär spännande och nästan lite pirrigt med någonting nytt. Lite samma känsla som när man ska skriva de första sakerna i en ny kalender, man vill liksom att det ska vara fint. Inte perfekt. Men fint. Precis så känns det. Här finns så mycket utrymme att fylla som bara är mitt. Mitt och ingen annans. Min egna lilla plats här i cyberrymden att ta hand om och förvalta. Det känns nästan lite övermäktigt när man tänker på det såhär. Som ett slags ansvar liksom…

Men som sagt. Samma gamla Hanna, men i en ny fas i livet. Nya planer, nya mål och förhoppningsvis nya möjligheter! Jag hoppas ni vill hänga med mig här, i ett enda virrvarr av ord och tankar, bilder och känslor. Vackra saker blandat med tassavtryck och god mat. För precis sån är jag. En salig blandning av det mesta, på gott och ont såklart. Men mest gott. För allt jag gör, gör jag med hela mitt hjärta och det, det vill jag såklart dela med mig av!

På återseende,
Hanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *