Alla behöver en tripp till en saluhall emellanåt

hanna_suleika_höganäs_saluhall

hanna_suleika_hoganäs_saluhall_grönsaker

hanna_suleika_höganäs_saluhall_blommor

Vilken glädje det är att ha någonting såhär vackert såhär nära. Att lilla Höganäs kan erbjuda något så stort och välkomnande. Hela atmosfären känns magisk när man står där omgiven av färska grönsaker, ostar och marmelader. Och doften av nybakat bröd. Icke att förglömma! Även om tanken kommer att vi saknar det här konceptet i Helsingborg så är det ändå så pass nära. Och en utflykt är ju aldrig fel…

hanna_suleika_magasin36_keramikfabrik

Var såklart inne en liten sväng i själva butiken, som heter just “Butiken”, som vanligt fylld till bredden av finheter! Jag stod och nöp i en goding från Voluspa, men då det fortfarande känns en smula tidigt att fylla lägenheten med tända ljus så fick det stå kvar.

hanna_suleika_magasin36_grönaväxter

Jag insåg också att min förkärlek för kombinationen gröna växter och lerkrukor inte är någonting jag är ensam om, men jag måste säga att jag gillade skarpt hur det byggt upp exponeringsytan med lastpallar. Helt klart en idé som sparas i min inspirationsbank!

hanna_suleika_magasin36_marieolssonnylander

hanna_suleika_magasin36_marieolssonnylander_spegel

Om det nu är så att ni har vägarna förbi, men inte är i direkt behov av blommor eller grönsaker så är det ändå värt att stanna till. För under augusti har fantastiska Marie Olsson Nylander en utställning på galleriet, den vill man inte missa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *