Som substitut för Formex

hanna_suleika_butik_linnea

hanna_suleika_butik_linnea_glasflaskor

I Stockholm är Formex i full gång, nyheter och inspiration i en enda salig röra. Men bara för att man är hemma behöver man inte hänga läpp för det,  man kan minsann bli inspirerad och titta på vackra saker ändå! Förutom instagram då förstås som är en aldrig sinande bildkälla, så kan man passa på att besöka Butik Linnéa i Mariastaden i Helsingborg…

hanna_suleika_butik_linnea_dukning

hanna_suleika_butik_linnea_växthus

Kronärtskockor på stjälk (stam?). Vackert, inte sant?!

hanna_suleika_butik_linnea_lerkrukor

Lerkrukor, lerkrukor och…

hanna_suleika_butik_linnea_växthus_spann

…ännu fler lerkrukor. Och en gammal bucklig plåthink som tjänade som handfat i ett av växthusen. Jag älskar när man lyckas med kombinationen av praktiskt och vackert. Det är som sagt inte alltid de går hand i hand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *