För att pizza och kärlek kan göra underverk

 

hanna_suleika_ristorante_bonasera

Efter gårdagens brakfrukost, pepp på en rolig helg, kom en förkylning och smög sig på. Inte välkommet. Inte alls! Med svid i halsen, ont i kroppen och på allmänt gnälligt humör så har jag det senaste dygnet legat nedbäddad under täcket. Sovit, sovit och sovit lite till typ…

Men efter en dusch och lite (läs: mycket) övertalning från Johan, så följde jag med till Ristorante Bonasera för söndagsmiddag. Mitt fina hjärta, med ett tålamod som inte är av denna världen.

hanna_suleika_ristorante_bonasera_pizza_vin

Fantastiska pizzor, vi beställde två varianter och delade. Den ena med räkor och chili, den andra med tonfisk och wasabi. Verkligen fullträff! Visst, jag känner mig fortfarande hängig, men så mycket mer redo för veckan som kommer än om jag stannat under täcket hela kvällen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *