Ett riktigt höstliv, del ett

hanna_suleika_äppelträd

Idag känns det nästan som om jag har träningsvärk i hjärnan. Det blir så när ett projekt är sjösatt och det kreativa ruset man har befunnit sig i ett par dagar, sakta mynnar ut och lämnar efter sig en glad men trött själ…

hanna_suleika_äpplen_höstliv

hanna_suleika_höstliv_stol_äpplen

hanna_suleika_apples_trashcan

Jag går igenom alla dessa bilder, som tagits innan, under och efter, med ett leende. Nu är Kullagatan klädd i höstskrud. Och vart man än vänder sig möts man av dessa äpplen. Röda fina höstäpplen, både högt och lågt. Hängandes i träd och på papperskorgar…

_DSC3555

hanna_suleika_girlang_savoy_äpplen

…trädda på snören som girlanger. Lite pill var det allt att få på dem på de där snörena. Här varvat med savoykål och spansk mossa, lite galet – men mycket vackert!

Jag har förstås ännu fler bilder att bjuda på, för jag har inte bara använt mig av äpplen. Nej, en hel del rotfrukter, lök, pumpor, löv, kottar och faktiskt lite blommor har också gått åt för att skapa den där känslan. Men mer om det senare, för nu ska jag krypa upp i soffan med trasselsudden, vila ikapp och njuta av lite fredag…

 

1 thought on “Ett riktigt höstliv, del ett

  1. Underbara höstkreationer! Jag blev väldigt inspirerad. Tar med mig inspirationen till arrangerandes av höstfesten för *mina tanter* på omsorgsboendet.
    Tack snälla för din kreativitet den smittar!
    Hälsning Jennyy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *