En glimt bakåt i tiden

hanna_suleika_fahlmans_volkswagen_buss_höstliv

Som ni redan vet vid det här laget, så klappar mitt hjärta lite extra för vackra ting med några år på nacken. Så då förstår ni glädjen som uppstod i morse, när jag fick se att det stod en gammal Volkswagenbuss parkerad utanför Fahlmans. Skinande blank stod den där i höstsolen, fylld till bredden med nostalgi…

hanna_suleika_fahlmans_nostalgi_vw_buss

hanna_suleika_fahlmans_vw_buss_skyltmaterial

Gamla skyltar, formar och en och annan förpackning från förr. Att det finns så mycket sparat och välbevarat gör en helt varm i själen!

hanna_suleika_fahlmans

hanna_suleika_fahlmans_frukost

Frukostbullarna i påsen däremot, de sparades inte speciellt länge, nej de är redan slut…

Mätt, glad och fylld med energi ska jag nu ta ett varv med dammsugaren här hemma. Sen blir det nog en riktigt lång runda med Trasselsudden, det är ju trots allt lördag och solsken. Och det mina vänner, det ska man ta tillvara på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *