Så blev det helt plötsligt fredag igen

jul2015

Helt galet så fort dagarna och veckorna går! Julskyltning om två veckor liksom, galet…

Som ni förstår är det därför jag är en smula frånvarande. Hela mitt vakna dygn går åt till att fundera och tänka ut vackra skapelser att placera på Kullagatan. Som sen ska leva vidare ända fram till jul. Ett oerhört spännande uppdrag och en ära att jag med mina tankar ska få bidra till att Helsingborgarna känner julstämning. Det pirrar i hela kroppen och jag har sockerdricka i knäna mest hela tiden…

Nu ska jag dock byta ut julmusten mot ett glas Chablis, det väntas date-night här hemma och vi börjar visst kvällen med en toast Skagen. Kan det bli bättre? Nej, jag tror minsann inte det.

Ha en fantastisk fredag mina vänner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *