Sockersött och kärleksfullt

hanna_suleika_fahlmans_bröllop_wedding_orchidNytt tema i skylten hos Fahlmansoch med Alla hjärtans dag precis runt hörnet, så hade det varit nästintill tjänstefel att inte visa upp något som har med kärlek att göra…

hanna_suleika_fahlmans_wedding_styling_cupcakeshanna_suleika_fahlmans_cupcakes_towerCupcakes med frosting så inbjudande att man vill ta en av varje!

hanna_suleika_fahlmans_macaronshanna_suleika_fahlmans_valentine_macarons_bröllopstårtaSockersöta macarons i härliga pastellfärger tillsammans med fluffiga vaniljhjärtan. För att skapa ännu mer liv adderade jag orkidéer både högt och lågt. Det är såklart inte att rekommendera att hänga dessa skönheter upp och ner utan sin jord, men ett par veckor klarar de sig utan problem. Och visst är det vackert?hanna_suleika_fahlmans_wedding_cake_bröllopstårta

Bröllopstårtan med de vackra lila blommorna placerade jag överst på en maffig hög av sängkläder. En annorlunda variant av tårtfat såklart, men jag älskar att överraska och det gav en mjuk känsla till fönstret. För att få ett mer genuint uttryck adderade jag lite rostiga detaljer, en fin brytning mot den syrenlila mjuka velouren.

Sött, men inte för sött. Viktigt med balans tänker jag…

 

1 thought on “Sockersött och kärleksfullt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *