För kärlekens skull

hanna_suleika_kullagatan_hjärtan_valentine

Kullagatan sprudlar av kärlek denna helgen. Som sagt så är det Alla Hjärtans Dag på söndag vilket såklart bör firas lite extra. Jag har på uppdrag smyckat gatan för att höja stämningen ännu mer och för att förstärka det kärleksbudskap som förmedlas i butikerna…

hanna_suleika_kullagatan_helsingborg_hjärtan_kransarhanna_suleika_alla_hjärtans_dag_kullagatan_kransJag har valt att arbeta med tre färger, från en mörkare röd, via en ceriserosa till en ljusrosa. Dels för att jag tycker att det kan bli lite platt med den traditionella röda, men också för att skapa lite effekt. Satinband i dessa färger har fått pryda soptunnorna och en och annan hjärtformad krans av murgröna hittar ni också längs med gatan!

hanna_suleika_hjärtan_kullagatan_sprayfärghanna_suleika_kullagatan_hjärtan_konsul_olssons_platsNi minns kanske att jag pysslade med hönsnät i förra veckan? Här ser ni det färdiga resultatet. Ett “kärleksträd” vid Stortorget och sen några hjärtan vid vägvisaren på Konsul Olssons plats. Nu hoppas jag bara att de får hänga kvar och fortsätta sprida kärlek hela helgen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *