Det där med att presentera en moodboard

hanna_suleika_liw_räksallad

Ni minns kanske Liw? Som ska gifta sig i sommar och därför har vänt sig till mig för att få hjälp med att dekorera festlokalen. Vi träffades över en lunch idag på Linnéaträdgården. Det är ju där själva bröllopsfesten ska äga rum, så det kändes som en naturlig mötesplats för att fortsätta planeringen. On location liksom…

hanna_suleika_bröllopsplanering_linneaträdgården

hanna_suleika_liw_och_marcusNär vi sågs sist gick vi igenom de tankar och önskemål som brudparet hade. Attribut de gillar, respektive ogillar. Jag antecknade flitigt och med de ledord jag fick med mig från mötet satte jag sedan ihop ett kollage med bilder, en moodboard. Detta för att visualisera den känsla och de uttryck som jag tänker mig ska rama in själva festen.

Nu ska Liw i lugn och ro få prata ihop sig med sin Marcus så de känner att jag är på rätt spår. Sen tar vi det därifrån. Det kommer bli bra det här. Riktigt bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *