Kärlek hos Madame Moustache

hanna_suleika_allahjärtans_madame_hemtex

Söndag brukar innebära sovmorgon här på B7, men inte idag. Bordsdekorationer med kärlekstema skulle levereras till Madame Moustache lagom till brunchen, så när klockan ringde tog jag min kaffekopp och placerade mig på vardagsrumsgolvet…

hanna_suleika_bordsdekorationer_murgröna

hanna_suleika_allahjärtansdag_bordsdekorationer_madameJag hade bestämt mig för att använda mig av de där små glasvaserna, de som jag fyndade på rean hos Hemtex. Och istället för att använda dem som regelrätta vaser, ville jag skapa som ett litet tittskåp. Röda rosor kändes som en självklarhet och som utfyllnad några rankor murgröna. Det blev nästan lite som ett rede och då måste såklart en “lovebird” vara med på ett hörn!

Hade jag gjort dessa dekorationer till någon annan restaurang så hade jag nog inte varit lika generös med murgrönan, utan satsat på en mer luftig look. Men då hela atmosfären hos Madame är väldigt mäktig så kände jag att jag ville fylla ut varenda millimeter i glaskulan. Ni vet det där med att fånga rätt känsla. Resultatet? Ja, det blev precis som jag hade tänkt mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *