Den där hummerbisquen

hanna_suleika_hummerbisque_madameAlltså förstår ni så gott detta var?! Förrätten på Alla Hjärtans Dag-menyn hos Madame Moustache var magisk. Hummerbisque; det vill säga ravioli med hummerfyllning, serverad i djup tallrik med en hummersoppa. Alltså resten av menyn var heller inte tokig, men förrätten, to die for!

Skaldjur är verkligen my cup of tea så behöver nog inte ens säga att jag typ slickade tallriken… 

hanna_suleika_madame_mässingsljusstakarJust ja. Fick ju passa på att ta en bild på mina bordsdekorationer också. De gjorde sig så bra ihop med de gamla mässingsljusstakarna, lite som kompisar faktiskt.

Kvällen blev rätt sen vilket har känts idag, men det var det värt. Och med solsken och vårkänslor, så har jag trots huvudvärken haft en riktigt bra start på veckan…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *