Sportlov med vårlängtan

hanna_suleika_fahlmans_frostIgårkväll var jag hos Fahlmans igen, denna gången för att byta ut den romantiska skyltningen mot en lite mer vintrig sådan. Det är sportlov på de flesta håll här i landet, vilket kan ses som slutet på vintern innan våren kommer och tar över. Detta kände jag att jag ville ta fasta på…

hanna_suleika_fahlmans_frost_tårta

Så. Dags att ta vara på de sista vinterdagarna och skapa en fräsch känsla, vintrigt – men absolut inte juligt! Snarare isigt, krispigt och frostigt. Och på tal om frost, barnens stora favoritfilm Frost passar såklart in i temat. Sportlov och Frost. Kan nästan inte hitta en mer klockren kombination!

Igår hade jag sällskap under kvällen av Johanna som dokumenterade mitt arbete med både film och foto. Det ska bli mycket spännande att få se det färdiga resultatet, min förhoppning är att kunna leverera en bildbomb senare i eftermiddag. Men kan ni inte hålla er tills dess så får ni svänga ner om Kullagatan och ta en titt, och passa på att köpa med er något gott hem till kaffet. Det är trots allt lill-lördag…

1 thought on “Sportlov med vårlängtan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *