Sveriges trevligaste stad

hanna_suleika_citysamverkan_årsmöte

Idag har jag varit på möte halva dagen. Eller möte och möte. Inspirationsföreläsning med workshop. Ämnet för dagen var vårt kära Helsingborg och hur vi tillsammans ska attrahera besökare och leva upp till mottot “Sveriges trevligaste stad”

Jag får verkligen säga att jag gick därifrån inspirerad, både av föreläsarna, men även av de nya ansikten som jag mötte under dagen. Man fick sig en och annan tankeställare kring det här med varumärken. The Brand-Man, Micco Grönholm, pratade mycket om hur aphjärnan tar överhanden vid beslut och låter känslorna styra. Och det förstärkte verkligen det som jag tjatar om hela tiden; att skapa en känsla!

hanna_suleika_föreläsning_micco

Så.. Jag tänker helt enkelt fortsätta att leverera bananer…

1 thought on “Sveriges trevligaste stad

  1. Hej Hanna,
    Kul att du uppskattade föreläsningen och blev inspirerad. Och vad glad jag blir av “Jag tänker helt enkelt fortsätta att leverera bananer…” Gör det! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *