Äggskal och vårblommor

hanna_suleika_madame_påsk_logo

Idag har jag gjort påskfint på Madame Moustache. Ett rejält fång med björkris, toppat med både fjädrar och en och annan liten fågel, står nu och pryder baren. Till bordsdekorationerna fick jag en idé om att plantera vårblommor i äggskal och sen sätta tillbaka äggen i sina kartonger igen. Istället för krukor liksom…

hanna_suleika_påsk_madame_ägg

hanna_suleika_madame_påsk_rödkål

Tre dussin äggskal och nästan lika många ägg gick det åt. Den fina blåa färgen fick jag fram genom att koka upp äggen ihop med ett halvt rödkålshuvud och ett par deciliter vitvinsvinäger.

hanna_suleika_påsk_madame_dukat

hanna_suleika_påsk_madame_kycklingSådär. Monterat och klart. Några vårblommor i äggskal, plus ett par färgade ägg och en påskkyckling, alltihop tillsammans i en helt vanlig äggkartong. Påsk på Madame helt enkelt! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *