Paljetter och fotboll

hanna_suleika_berga_eskil_skor_paljetter

Vaknade till en grå tisdag, så för att lysa upp lite så åkte mina paljettbrallor på…

hanna_suleika_legs_shoes_paljetter

…inte alltid det lättaste att ta en bild sådär snabbt och lätt när Flisan är i krokarna!

hanna_suleika_möte_eskilsminne

hanna_suleika_berga_scandic_frukt hanna_suleika_bröd_berga_scandic I arla morgonstund styrde jag bilen upp mot Scandic på Berga för en nätverksträff med Eskilsminne IF. En helt gäng med ambassadörer och partners som var inbjudna för att få ta del av deras arbete innan de presenterar det i media och för allmänheten. Jag var också inbjuden då jag har ett finger med i spelet med dekorationerna av Kullagatan, så även inför Eskilscupen…

Vi mjukstartade med en dignande frukostbuffé (och kaffe såklart), för att sedan förflytta oss in ett konferensrum för en närmre presentation av föreningen och dess arbete. De är så mycket mer än bara fotboll! En givande och inspirerande morgon helt klart. Hej tisdag nu kör vi!

2 thoughts on “Paljetter och fotboll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *