Valborgsmässoafton och marknad

hanna_suleika_valborg_marknad_docka_murgröna_halmIdag har det varit Valborgsmarknad på Kullagatans innergård och som ni förstår så hade jag fullt upp igår med att färdigställa dekorationerna…

hanna_suleika_valborg_docka_fjäril hanna_suleika_valborg_marknad_murgrönaJag klädde in torson i säckväv och skapade en kjol av hönsnät och mängder av murgröna. Placerade ut en och annan blå fjäril, för den röda trådens skull liksom. Riktigt nöjd blev jag över resultatet, där hon stod likt en primadonna omringad av halmbalar. En riktig eye-catcher. Den där halmen förövrigt – letade sig in överallt. Med överallt menar jag ÖVERALLT…

hanna_suleika_valborg_fågelbur Den röda tråden. Blått! hanna_suleika_valborg_fågelbur_visitkorthanna_suleika_valborg_fågelbur_rost

Inne på själva innergården hade jag fyllt fågelburen till bredden med bland annat hortensia, ranunkler, anemoner, tistlar och papegojtulpaner.

hanna_suleika_valborg_marknad_bur_fjäril

Och fjärilar förstås!

hanna_suleika_valborg_marknad_stol hanna_suleika_valborg_marknad_visitkort_stolhanna_suleika_valborg_marknad_stol_salvia_fjärilJa, stolarna har ni sett både en och två gånger vid det här laget. men de passar så bra in vid såna här tillfällen! Salvia, platycodon, murgröna och några penséer bildade tillsammans en maffig sits. Passande för en Valborgsmarknad tänker jag…

Nu är jag sådär skönt trött som man bara blir när man har gjort något sånt här. Planerat och laddat för att sen leverera. En susande känsla av lugn och en liten utandning. Det blev bra den här gången också.

Ha en fin lördag kära vänner!

1 thought on “Valborgsmässoafton och marknad

  1. Vilka vackra färger och fantastiska arrangemang, efter detta fina mottagande kan inget hindra sommaren och värmen att komma till oss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *