Bröllopsdukning på Linneaträdgården

hanna_suleika_bröllop_mrsolausson

Så kom då 11 juni, dagen då Liw skulle bli Fru Olausson…

hanna_suleika_bröllop_echiveria_dukning

hanna_suleika_bröllop_servetter

hanna_suleika_bröllop_dukning_linnea

Ni som har sett moodboarden känner garanterat igen er – cinerea och echiveria på borden. Blockljus i olika höjder utplacerade i grönskan och som pricken över i strösslade jag över små mini-“diamanter”. Enkelt, men väldigt dekorativt!

hanna_suleika_bröllop_champagneglas

Välkomstdrinken fick såklart också kärlek enligt temat – med en kvist cinerea och lite silvertråd…

hanna_suleika_bröllop_linneträdgården_pompoms

hanna_suleika_bröllop_linneträdgården

Psst! Där i taket, där hänger alla dessa pompoms. Som små molntussar liksom. Jag fäste dem i vita sidenband för att höja lyxfaktorn en aning och valde dessutom att låta dem hänga rätt så tätt inpå taket. För annars finns det risk för att det blir känslan av “barnkalas” – och det vill man ju inte en sån här dag!

hanna_suleika_bröllop_linneaträdgården_echiveria

Som vanligt blir jag som en ballong med pyspunka när jag sjösatt ett sånt här projekt, så kvällen har spenderats med hundarna i soffan. Trött – men lycklig! Det blev precis sådär fint som jag hade tänkt mig och jag väntar spänt på feedbacken från brudparet imorgon och hoppas att de känner detsamma…

Men nu, nu ska jag minsann sova. Godnatt kära vänner!

2 thoughts on “Bröllopsdukning på Linneaträdgården

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *