En slö söndag

hanna_suleika_tomatens_hus_västerbottensostpajIdag vaknade jag med samma trötthet som jag hade igårkväll. Så jag började dagen med en lång runda med hundarna, följt av en frukost, för att sen sova lite till…

hanna_suleika_tomatenshus_lingon

Men äta måste man, fast att man är lite slö, så nu i eftermiddags tog vi en tur till Tomatens Hus. Där slank det ner en Västerbottenostpaj med massa lingon – mums! 

Planen för resten av denna söndag är faktiskt att fortsätta slöa; soffläge med en påse naturgodis och mitt nya beroende San Pellegrino Limonata. Ett mycket bra avslut på denna fartfyllda helg. Fint så, tänker jag…

1 thought on “En slö söndag

  1. Hej bästa Hanna, efter fartfyllda veckor har jag hunnit läsa ifatt vad jag missat. Det är alltid en fröjd. Tomatens hus ser ut som ett lovande utflyktsställe i sommar. Kramkram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *