Pre-midsummer med Eskilsminne If

hanna_suleika_eskilsminne_vimpel

Ikväll bjöd Eskilsminne If in sponsorer och andra samarbetspartners med respektive, för ett tidigt midsommarfirande på Harlyckan…

hanna_suleika_eskilsminne_premidsummerDe hade dukat fram en dignande buffé med midsommarmat – jag försåg mig med flera sorters sill, nypotatis och en skiva kavring. Inget smakar så gott som en silltallrik ute i friska luften!hanna_suleika_eskilsminne_jordgubbarVad passar bättre till dessert än “kaffe och kaga”? En liten godbit toppad med jordgubbar. Hej sommar, tänker jag.. Nu var det förstås inte bara mat det bjöds på där i tältet. Nej då, förutom en presentation av vad som händer i fotbollsvärlden för tillfället, så bjöds det på underhållning och även lotterier…hanna_suleika_eskilsminne_jörgen_sportlunchHahaha och det knäppaste av allt – jag vann! Givetvis fick man ju göra en insats och köpa lotter. Det ingår kan jag tycka. Men jag kunde inte i min vildaste fantasi tro att jag skulle vinna. Högvinsten dessutom, (i mina ögon) två kilo sportlunch! På bilden ser ni mig med vinsten under ena armen och med Eskilsminnes eldsjäl Jörgen Lindqvist, under den andra.

Vilken kväll! Tusen tack!

4 thoughts on “Pre-midsummer med Eskilsminne If

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *