Och de åt och drack…

hanna_suleika_torvehallarna_tacos Alltså fast att vi åt i omgångar under hela midsommarafton så fanns det tydligen plats kvar i våra magar igår. För när vi vaknat till liv och städat upp lite, så tog vi färjan över till Helsingör och vidare mot Köpenhamn…

hanna_suleika_torvehallarna_tacos_cph

hanna_suleika_torvehallarna_jarritos

Vi hade siktet inställt på Torvehallerne, där vi slog oss ner på en bänk och njöt av såväl sommarvärmen som av grymma tacos. Men hörrni – låt oss prata om Jarritos, en slags mexikansk läsk. Vi snackar hur god som helst. Jag som har haft en hang up på lemonad sen ett tag tillbaka blev helt besatt!

hanna_suleika_torvehallarne_hijadesanchez

hanna_suleika_torvehallarna_paletas

När vi ändå var inne på det mexikanska spåret så testade vi “paletas” – mexikansk glass. Den vita med choklad och kokos var inte dum alls…

hanna_suleika_torvehallarna_linus_carolin

Favoriter!

hanna_suleika_cph_ostron

Sen strosade vi runt inne i saluhallen där vi handlade ännu mer godsaker – och jag åt de godaste ostronen jag har ätit i hela mitt liv…

hanna_suleika_köpenhamn_påvägtillköttbyn

Efter en runda till Köttbyn, där grabbarna åt sjukaste köttbrickorna på Warpigs medan vi damer delade en flaska rosé, så kände vi att det var dags att vända hemåt igen. Mätta och lyckliga. En sommardag i Köpenhamn. Det är en bra dag det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *