Inte bara bordsdekorationer…

hanna_suleika_brudbukett_liw_photobysriwanna_3

11 juni klädde jag in Linneaträdgården i bröllopsskrud, men det var inte bara dekorationer som jag levererade den dagen…

hanna_suleika_brudbukett_liw_photobysriwanna_6

hanna_suleika_brudbukett_liw_photobysriwanna_4

Liw ♥ Marcus

hanna_suleika_brudbukett_liw_photobysriwanna_7

hanna_suleika_bröllopsbukett_liw_photobysriwanna_2 hanna_suleika_brudbukett_liw_photobysriwanna_1

Buketten innehöll de största phaleanopsisen jag någonsin har sett tror jag, ihop med ljuva rosa rosor. Allt enligt brudens önskemål. Men som ni ser är det även några kvistar cinerea, som ni säkert känner igen från själva dukningen. Viktigt med den röda tråden tycker jag! Det var dock med en viss bestämdhet jag fick övertala att det skulle in några kvistar i själva buketten också – och visst blev det bra?!

Alla bilder är tagna av Sriwanna ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *