Savoykål, lime och vita rosor

hanna_suleika_madame_dukning

Jag tänkte passa på att visa er lite fler bilder från Madame Moustache

_DSC7256

Som jag redan har berättat så har de en fantastisk festvåning. Stora fönster, härlig atmosfär och med oändliga möjligheter gällande dekorationer. Tänk att denna pärla ligger mitt i city – och tänk att jag efter sommaren ska få skapa magi på riktigt i den där salen. Som jag längtar!

hanna_suleika_madame_savoy_vinglas

hanna_suleika_madame_rosor_savoy

Dessa runda bord gjorde sig bra med en spetsgardin hopskrynklad i mitten. Som bordsdekoration gröpte jag ur ett gäng savoykål, fyllde med oasis och varvade sen vita rosor, limefrukter, blad och fröstänglar. För att inte göra dukningen så stel så valde jag att använda mig av gröna linneservetter, som plockade upp färgen fint från bordsdekorationerna…

_DSC7255

…och för att sen få till det där lilla extra och liksom sluta cirkeln – så delade jag några limefrukter på mitten och placerade ut i spetshavet!

 

hanna_suleika_madame_hummerbisque_dukning

Som sagt – grabbarna fixar maten och jag skapar den rätta känslan…

Maila info@madamemoustache.se så tar vi det därifrån!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *