Why not?!

hanna_suleika_why_not

Dagens roadtrip gick till Landskrona…

hanna_suleika_why_not_cafe

hanna_suleika_why_not_entre

Lunch och kvalitetstid med Didis på Why Not Café – Lasse Flinckmans pärla, som fortfarande drivs av Henrik Strömberg

hanna_suleika_blåklockor_why_not

hanna_suleika_why_not_kvinnofängelse_la

Det ligger vackert beläget på citadellet och med en utsikt över gamla kvinnofängelset som ger hela upplevelsen ett stänk av historisk storhet. Hela kafét är dessutom inrett extravagant och där ingenting är i närheten av “less is more”. Helt enkelt något som måste upplevas på riktigt!

hanna_suleika_why_not_chevre hanna_suleika_why_not_chevre_sandwich

Både jag och Didis valde varsin macka på surdegsbröd med chevré, valnötter och fikonmarmelad. Hej och hå så gott! Jag tog en hel, men såhär i efterhand skulle jag nog nöjt mig med en halv. Då hade jag nog fått plats för rabarberpaj också…

hanna_suleika_citadellet_la
hanna_suleika_why_not_ducks hanna_suleika_why_not_får

Dessa vackra omgivningar med får i hagarna och änder som traskade runt på gräsmattan. Nästa gång ska jag minsann ta med mig hundarna och utforska Landskrona ordentligt….

2 thoughts on “Why not?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *