Gås, guld & gerbera

hanna_suleika_gas_madame

Ikväll har Madame Moustache premiär för sin gåsamiddag…

hanna_suleika_madame_gashanna_suleika_madame_gasamiddag

…den serveras fram till och med den tolfte november – och är du sugen på gås får du snabba dig att boka, för vet att det bara är fåtalet platser kvar!

Mitt bidrag är som vanligt bordsdekorationerna, de är inte så stora denna gången, men de har ändå stor betydelse för själva helheten. Jag köpte nämligen på mig ett gäng porslinsvaser i guld som kändes som handen i handsken i detta temat och i varje liten vas satte jag en kvist färgad eucalyptus. Hade tänkt ha fjädrar i också, men det kändes inte rätt. Däremot satte jag ihop en bukett till baren, med rosor, gerbera och färgad eucalyptus, där tryckte jag ner några fjädrar – betydligt mer rätt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *