Miljöombyte

De senaste dagarna så har jag bott mitt i en byggarbetsplats, vilket har medfört att vardagen inte riktigt rullat på som den brukar. Det gamla köket revs ut förra veckan och det är inte bara att sätta in ett nytt huxflux. Det tillkommer lite runt omkring om man säger så – golv, väggar osv, osv. Inte för att jag klagar eller så, det kommer ju bli fint i slutändan, men just nu så är det lite rörigt…

renovering-pagar

Idag görs tillexempel golvet vid, så jag har fått strikta order om att hålla mig hemifrån. Inte svinlätt kanske då jag utgår från B7. Så jag har tagit datorn och Flisan med mig och gjort mig hemmastadd på Madame Moustache. Så de närmaste timmarna kommer bestå av kaffe, pinterest och ännu mer kaffe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *