En något rörigare morgon

hanna_suleika_paletas_budapest

Godmorgon på er!

Nog för att jag är känd för att vara en morgonpigg rackare – men när man vaknar av att det är både sopbilar, byggare och lastbilar i ett himla virrvarr på gatan utanför, ja då vill man bara dra täcket över huvudet en omgång till (eller drömma sig tillbaka till sommarens tripp till Budapest)…

Jag var och fick behandling för min stackars nacke och rygg igår, som att trycka på en skiva falu rågrut – “krispigt” så att säga. Det känns i kroppen idag, känner mig en aning mörbultad och en blandning av stel och rörlig på en och samma gång. Man är liksom inte tjugo längre!

Men kaffe, några pepparkakor och en dusch så ska vi nog få ordning på den här dagen också…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *