Skyltsöndag

hanna_suleika_julskykltning2016_mariakyrkan

1 advent och skyltsöndag – folk går man ur huse för att strosa genom stan. Julskyltning, det officiella startskottet för julmånaden liksom…

hanna_suleika_julskyltning2016_soptunna hanna_suleika_julskyltning2016_paket_bankar

Jag har dragit igång julpyntandet på Kullagatan lite sisådär i smyg. Då det nästan svämmar över av människor en sån här dag och man knappt “ser skogen för alla träd” – så bestämdes att jag mjukstartar lite så kommer det ösas på mer i nästa vecka!

hanna_suleika_julskyltning2016_paket_ahlens hanna_suleika_julskyltning_2016_karve

Ett genomgående inslag i årets tema längs med gatan är julklappar och dessa dyker upp i olika former. Idag så har jag hängt klasar vid sidan om varje bänk, sen fick Åhléns en stor stapel med paket i modell XL – dessa staplar kommer det dyka upp ännu fler av framöver på fler platser. Förra året hade jag stora röda sidenbandsrosetter – i år har jag istället valt att använda mig av säckväv.

Sen skulle jag haft stora fina granriskransar också, men då någon med långa fingrar fått tag i dem innan jag hann montera dem, så kommer de upp med viss fördröjning (ska bara göra nya först)…

 

1 thought on “Skyltsöndag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *