Ännu mer julkänsla på Norra Storgatan

Hej, hej, hallå!

Egentligen borde jag sova, men hjärnan går på högvarv så roar mig med att gå igenom bilder på kameran och ser att jag missat visa er vad jag gjorde igår…

Jag tillbringade nämligen eftermiddagen på Gamlegård. Förutom att jag åt ett halvt kilo skumtomtar så satt jag på en pall i köket och stoppade kryddnejlikor i apelsiner – de hamnade sen i fönstret i matsalen. Lite sådär lagom gammaldags juligt liksom!

Jag parade ihop julstjärnor och amazonsköld i stora vintagekrukor inne i bufférummet – gillar mixen mellan det man klassiskt förknippar med jul och det lite exotiska! Något jag dessutom inte kan få nog av är amaryllis, både på lök och i snitt. Ska nog pracka på killarna på Madame ännu fler i helgen tror jag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *