Just Nu!

Hittade en lista inne hos Engla – så jag tänkte att jag hakar på!

Mår: Jag känner mig lugn och harmonisk. Haft en lite väl hektisk höst med ångesten flåsande i nacken. Men efter ett par dagar i de småländska skogarna, med massor av sömn, kärlek och valpbus så känner jag mig hyfsat i form och redo att ta mig an det som komma skall.

Planer: Att hitta balansen under 2017, jobb vs fritid. Jag är världens lyckligaste som har chansen att jobba så fritt som jag gör. Men det är viktigt att sätta nya mål och att ha en plan för hur jag ska ta mig dit – för att dels kunna uppnå mina mål, men också för att kunna ha en vardag som fungerar under resans gång.

Julen: Firades i de småländska skogarna med julmat, julgodis och julklappar. Traditionellt och avslappnat. Lite snö hade förstås inte varit fel, men man kan ju inte få allt…

Fyrbenta vänner som busar på julafton

Orolig för: Är egentligen inte den oroliga typen. Problem är till för att lösas liksom. Möjligtvis känner jag en oro att den där ångesten ska ta över, men jag jobbar på det, så det ska nog ordna upp sig det också…

Tacksam för: Att jag får lov att vara jag. Med allt vad det innebär – utan filter!

Stressad över: Hur knäppt det än låter så är jag stressad över att vara stressad. Det här med att hitta rutiner och att “carpe diem” som tydligen är så viktigt – DET kan stressa skiten ur mig.

Förälskad i: Just nu så klappar hjärtat lite extra för lilla Elsa – familjens senaste fyrbenta tillskott ♥

Ser fram emot: Jag är galet pepp på 2017 och ser fram emot alla projekt jag ska ta mig an. Jag har en känsla att detta året som kommer, kommer att bli ett spännande år med många utmaningar och fokus på personlig utveckling

Favorit i garderoben just nu: Mina nya skor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *