Hejdå julen – tack för den här gången!

Arbetshandskar och tjocka strumpor plockades fram imorse för då var det som sagt dags att säga hejdå till det allra sista av julen på Kullagatan. Granar, granris och kärvar som alla sett sina bättre dagar…

Jag demonterade alla paketstaplar och sorterade upp i säckar, vaxduk för sig och wellpapp för sig. Kändes märkligt att öppna paket som saknade innehåll, liksom lite snopet på nåt sätt! Vaxduken var dessutom lite trixig att få loss från själva lådan då minusgraderna hade gjort att den ändrat struktur och blivit både seg och(?!) krispig på samma gång.

Det var en sprängfylld skåpbil som jag sedan körde till tippen – Hejdå julen, nu siktar vi in oss på våren, så ses vi igen om en sisådär tio månader…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *