Hårda vindar och heta tacos

Vi första anblicken skulle man nästan kunna tro att bilden är tagen i svartvitt men tittar man lite närmre så ser man att så inte är fallet. Ni förstår såhär grått har det faktiskt varit i Helsingborg idag – lägg då till stormbyar och snöblandat regn så kan ni själva förstå att det inte har blivit många knop gjorda för min del idag…

Det är förstås en sanning med modifikation, lite nytta har jag faktiskt gjort idag trots allt! Jag har till exempel tagit bilder åt Tacos y Burritos. De höll stängt på grund av ovädret och då passade jag på att hälsa på Linus i köket där han dels provlagade kommande meny, samt förberedde för nuvarande. För att hålla lite koll på vad det är de serverar i den där trucken egentligen, så är ett hett tips att följa dem på Facebook – och det gör du HÄR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *