Födelsedagsfirande och champagnebrunch

En nära vän till familjen fyller år idag, så vi överraskade henne med brunch, och självklart går man inte hemifrån utan en present. Det blev ett lekfullt paket med extra mycket presentsnöre och så stack jag i en cocktailpinne med en flamingo – som pricken över i mitt i allt virrvarr!

Vi hade bokat bord till klockan 13, men var lite tidiga, så vi tog varsitt glas bubbel för att skåla för födelsedagsbarnet. Buffén var uppdukad till bredden med allt man kan tänka sig, både varmt och kallt. Jag högg in på nybakade scones, ost, lax och sill. Drack givetvis några koppar kaffe och avslutade med alldeles för många pannkakor. Så mätt så magen står i fyra hörn fortfarande – god mat och gott sällskap, en bra söndag helt enkelt. Var vi var? Madame Moustache förstås…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *