Sunny Sunday

Alltså vilket väder vi har haft idag, med krispig frisk luft och strålande sol. Som upplagt för långa härliga promenader. På B7 har vi dock tillbringat den som ni ser på bilden – Johan har tyvärr åkt på en rejäl mansförkylning med feber och hosta, så han har legat nedbäddad i soffan hela dagen. I ren sympati så har jag också tillbringat dagen i horisontalläge, ja till och med sovit en skvätt, det blir liksom en slags träningsvärk i själen efter en fullspäckad dag som igår och då är det skönt med en lugn dag. Även Elsa har passat på att njuta lite extra då hon har kunnat varva att ligga hos honom, dels under täcket och dels ovanpå täcket i solstrålarna som letat sig in. En riktig värmedyrkare!

Nu blir det en kopp te innan läggdags – ny dag imorgon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *