Saker jag gillar A-Ö

 

Alltså jag kollade in denna brutta på Youtube och kände att en sån här lista – det vill jag med göra! Med tanke på att min Youtubekanal är högst inaktiv fortfarande (tyvärr – lovar ta tag i det under 2017) så kommer listan här nedan i skrift.

Så – varsågoda: Saker jag gillar A-Ö

Att jag varit i den berömda väggen och faktiskt rest mig igen! – Själva kraschen är förstås inget att jubla över, men det faktum att jag tog mig upp igen är något jag är riktigt stolt över!

B7 – även om vi förstås letar efter den perfekta gården på landet, så har trots allt min lilla lägenhet på Bruksgatan en plats i hjärtat och jag kommer aldrig sälja den.

Creator of opportunities – tänk att jag har möjligheten att kalla mig just det. Och att jag själv får fylla min kalender på mitt sätt. Det är något jag verkligen uppskattar!

Dubbeltäcke – japp, jag har ett helt för mig själv. Sover som en prinsessa…

Ensamhet – låter kanske sjukt tråkigt, men jag uppskattar verkligen lugn och ro.

Fashion – att få uttrycka sig genom det man har på sig är verkligen min kopp te. Jag säger ofta att “jag har klätt på mig själv” av just den anledningen. Kombinationer beroende på dagsform är lite mitt upplägg.

Godis – japp, sockerhora yes I am!

Hundar – kommer inte direkt som en överraskning. Älskar dessa fyrbenta vänner och drömmer om att ha en hel flock!

Internet – rätt så tråkigt svar, men då jag är uppkopplad 24/7 så är det nästintill en livsnödvändighet för att hålla mitt företag flytande.

Johan – ingen lista utan honom! Svensk mästare i tålamod, min bästa vän och livskamrat behöver jag utveckla det närmre?

Kuddar – ju fler desto bättre. Stora och fluffiga ska de vara!

Lars Winnerbäck – ingen sätter ord på känslor som den mannen!

Människor – framförallt möten med människor. Lika mycket som jag älskar ensamheten, lika mycket njuter jag  av att interagera. Det är väl den berömda balansen I guess…

Naglar – helst långa och gärna rosa. Ingen annan än Maysa på Sakkra får röra mina naglar. Perfektionist javisst!

Ohämmade skrattattacker – jag är som de allra flesta förstått en glad prick och skrattar gärna högt, hjärtligt och ofta!

Prinsesstårta – som sagt, jag har en förkärlek för sötsaker.

Quiz – jag fullkomligt älskar att leka med ord. Rebusar, korsord och andra ordlekar är något som jag alltid haft  ett gott öga till.

Rostade mackor – smör, ost och marmelad. Inte världens nyttigaste frukost kanske, men åtminstone en av de godaste varianterna…

Småländska skogarna – mitt andningshål och eviga energikälla!

Tranbärsdricka – pensionärsdricka number one, men hey I like it! Farmor hade alltid det i kylen och jag förstår varför…

Underbara, uppblåsbara Barbara? Haha – nej men vad gillar jag på bokstaven U? Nog för att Robban Brobergs sång är svängig, men det måste väl finnas nåt som ligger mig mer varmt om hjärtat? Hjälp mig!

Våren – den riktiga våren alltså. När det gråa slasket försvinner och ljuset tar över så hela naturen svämmar över av grönska. En väldigt kort årstid numera, men ack så älskvärd!

Www.hannasuleika.se – vad annars?

X-files – i hyllan på pappas kontor hade han en pärm med etiketten x-files, vad han nu dolde i den pärmen är ännu oklart (ska faktiskt ringa och fråga!), men jag gillar tanken och har faktiskt en mapp på datorn som jag döpt till samma. Nä, förresten nu ljög jag, jag har ingen sån mapp – men visst hade det varit coolt?

YouTube – säger som Isabel. Jag är dock rookie på den fronten, men tanken är att kicka igång kanalen på riktigt så småningom…

Zlatan – mannen, myten, legenden!

Åka bil – tycker det är riktigt nice att åka bil. Gärna en solig dag med brillor, bra musik och en påse godis. Observera “åka”, jag gillar visserligen att köra bil med, men att sitta bredvid och bara njuta är snäppet bättre. Sådetså.

Änglar – surrounded by angels, frågor på det?

Ögonbrynsprodukter från Anastasia Beverly Hills – tips, tips, tips! Verkligen hur bra grejer som helst, min favorit just nu är dip brow pomade, men pennan är inte dum den heller!

Nu blev detta kanske världens längsta blogginlägg – tack för att du orkade scrolla hela vägen hit! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *