Vardagslyx med svärmor

Svärmor kom på besök igår och för att lyxa till det lite extra så gick vi ner på stan för en bit mat. Vi gick faktiskt inte speciellt långt innan vi trillade in på Creo – och där hade vi minsann tur, för vi knep det sista lediga bordet för kvällen…

Johan och Anna åt blomkål till förrätt, följt av kalventrecôte. Jag körde först på löjrom och sedan skreitorsk – det där coola flarnet ni ser ovanpå var faktiskt ett räkchips. Sjukt häftig detalj, just själva chipset smakade förstås ingenting direkt (det brukar inte räkchips göra) men fisken och broccolipurén var en riktig fullträff!

Ingen middag utan dessert, eller hur? Jag är lingonfrälst, så för mig var det en självklarhet att ta kombinationen med choklad. De andra valde istället citronhistorien med anis och det slutade med tomma tallrikar där också.

Efter maten traskade vi upp till KOL för en sängfösare – själv beställde jag in en kopp hederligt grönt te, man är ju inte tjugo längre som sagt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *