Vanilj, passionsfrukt och en liten tjuv

Då fredagskvällen inte blev riktigt som jag tänkt mig, med huvudvärk från helvetet – så var det glada miner imorse när jag vaknade upp till ett soligt Helsingborg. Småländsk skogsluft är helt klart den allra bästa, men den skånska varianten är inte dum den heller, speciellt inte när solen lyser. Så vi tog en förmiddag i Bruces skog helt enkelt. Jag, Johan och hundarna!

Jag hade inte med mig kameran i skogen idag, istället tänkte jag visa er ett väldigt simpelt – men ack så gott mellis. Grekisk vaniljyoghurt toppat med passionsfrukt, blir en härlig sötsyrlig kombination…

…var inte bara jag som var sugen på den där passionsfrukten. Elsa tar alla tillfällen som finns att få smaka något ätbart. Snabb som en vessla är hon dessutom och passade givetvis på när jag hade fullt upp med kameran!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *