Bebismys, arabiskt kaffe och baklava

Idag spenderade jag nästan en halvtimme inne på barnavdelningen på H&M. Snacka om att känna sig som en elefant i en porslinsbutik. Kläder må vara mitt stora intresse och jag får väl lite blygsamt säga att det är ett område jag behärskar. Men barnkläder – och framförallt bebiskläder, oh herre vilken djungel! Det finns hur mycket gulligt som helst och allt är yttepyttesmått. Jag tror att det är just det som gör det lite knixigt, hur liten är en liten bebis liksom? Nåväl, jag gick åtminstone inte därifrån tomhänt…

Inget fotograferande utan en hundrumpa som tvunget vill vara med på ett hörn!

Ni vet det här projektet jag är med i, Forza Integration, vi har äntligen blivit uppdelade i par och idag var jag på besök hos “min” deltagare. Då han blev pappa häromdagen så var det förstås självklart att jag skulle ta med mig en gåva till den lille – som tur var så hade jag prickat rätt och presenten blev mycket uppskattad…

Allt som allt en trevlig eftermiddag där det bjöds på såväl bebismys som kulturkrockar, men även arabiskt kaffe och baklava. Det kommer bli en spännande vår det här, var så säker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *