ETT HEJDUNDRANDES KALAS!

Eftermiddagen tillbringade jag med att styla en produktfotografering åt Ann och hennes skötebarn Kalas. Galet kul att få arbeta tillsammans med en så erfaren fotograf som Jocke och det ska bli så spännande att få se slutresultatet!

Önskan var en romantisk känsla som skapades med rekvisita som blommor, fårskinnsfällar, fjädrar, prinsessbakelser och lite annat lull-lull (t.ex. ett diadem med små öron på, som helt klart klassas som lull-lull)…

Vi hade ett par intensiva timmar i studion tillsammans och barnen var fenomenalt tålmodiga trots alla ombyten. Då mitt uppdrag var att styla bilderna och inte stå bakom kameran så låg den mest i väskan, men några behind the scenes bilder hann jag trots allt med att knäppa av mellan varven!

Jag avslutade dagens uppdrag med att slänga mig raklång i högen med kuddar och dra ett djupt andetag – trött, men löjligt lycklig av att få omge mig med kreativa själar…

2 thoughts on “ETT HEJDUNDRANDES KALAS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *