SÄLJ!

Drinking water is like taking a shower of the inside of your body…

Och lättare blir det om man gör det ur en snygg flaska. Jag fick en bkr bottle av en fin vän för några månader sen och sen dess har jag ökat min vattenkonsumtion avsevärt. Jag är egentligen ingen vattendrickare, men med en flaska i väskan så blir man liksom påmind. Nu kanske det mestadels är inbillning, men visst känner jag mig fräschare och mer återfuktad!

Denna söndagsförmiddag tog jag flaskan med mig och bäddade ner mig i sängen med näsan i Fredrik Eklunds bok “Sälj!”. Förvisso var det ett tag sen den släpptes så själva hypen och snacket runt boken har nog lagt sig, kan tänka mig att de flesta av er redan har plöjt igenom den, men jag har haft svårigheter med att sitta ner och njuta av en bok sen den där vårdagen 2012 då allt gick höll på att gå åt helvete. Men det är en annan historia – åter till boken, som jag faktiskt ägnat min tid åt denna helg!

Helt klart en väldigt peppande bok, man riktigt känner hur hans livsglädje och motivation smittar av sig medan man läser. Sen är jag förstås en aning kritisk eller kanske snarare mer verklighetsförankrad (förmodligen pga den där vårdagen 2012) vilket gör att jag inte kan ryckas med sådär hejdlöst som nog är tanken. Men visst håller jag med honom – var den du är och var inte rädd för att följa dina drömmar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *