Ny verktygslåda

När jag är iväg och gör uppdrag så packar jag alltid väskan full med diverse prylar. Nu beror det förstås på vad det är för uppdrag jag är ute på, men oftast så är det både saxar, knivar, ståltråd, tejprullar, måttband och andra bra att ha-grejer som får hänga med – nästan som om det vore en verktygslåda. Väskan får alltså utstå en hel del och därför är det sjukt tacksamt att dels ha en tålig variant som man kan bara kan torka av, men det är även skönt att ha en budgetvariant, så man inte behöver vara orolig att man råkar förstöra en dyrgrip…

De senaste två åren har jag haft en strandväska från Gina Tricot som ständig vapendragare, men nu är den utbytt. Efter plåtningen jag gjorde för Trend Accessories i veckan, så fick väskan på bilden följa med hem. Galet rymlig och stabil nog att bara maxa med grejer, 399,95:- dessutom, så värsta kapet!

I samarbete med Trend Accessories

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *