När posten luktar gott

I veckan damp det ner något spännande i brevlådan. Ja, inte så spännande för mig som är läskunnig och förstod vad som var inuti – men Flisan blev eld och lågor, det luktade förstås gott ända genom asken…

Ett ivrigt krafsande för att få reda på vad som döljer sig bakom den gula pappen som snabbt utbyttes mot en lika ivrig glädje när det visade sig att det var ett gäng dentastix som kommit med posten. Nu var det ett tag sen jag handlade hem dessa tuggstänger, för de sista gångerna så har hon inte tuggat på dem, utan bara roat sig med att gömma dem på diverse omöjliga ställen. Men när nu det fanns en konkurrent som också var sugen på lite gott – ja då fanns inte utrymme för att hitta något gömställe utan de åts upp med vindens fart!

Och ja, Elsa fick förstå en halv hon också…

I samarbete med Pedigree

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *