Rammstein: Paris

Ikväll ska jag på konsert. Eller bio, fast konsert. Konsert på bio helt enkelt.

Jonas Åkerlund, killen som bland annat gjort musikvideon till Madonnas “Ray of light”, har nämligen filmat Rammsteins konsert i Paris – en film som hade premiär världen över i torsdags. Ikväll går det en extrainsatt visning på Röda Kvarn som vi har biljetter till. Jag är sjukt nyfiken på upplägget på filmen då jag diggar Åkerlund skarpt, sen är Rammstein alltid  underhållning. Jag såg dem på Hultsfredsfestivalen för många år sen och minns dem än idag för sin eldsprakande show!

Men, detta är inte förrän ikväll. Innan dess ska jag njuta en brakfrukost och sen sätta mig för att planera kommande vecka. Mycket som händer och då är det skönt att vara förberedd…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *