Ett bröllop utöver det vanliga

I söndags hämtade jag upp Timpa för att åka på en sorts tillställning som jag inte ens varit i närheten av att besöka tidigare – ett arabiskt bröllop. Jag har lärt känna Imad genom Forza Integration och i söndags var det så äntligen dags för honom att knyta band med sin älskade Shoua ♥

En sjuhelvetes fest redan från början. Det tjoades, tjimmades, visslades och slogs på trummor. Tror halva Helsingborg hörde när brudparet gjorde entré. Galet mäktig känsla att få vara med om och så olikt svenska bröllop…

En riktig liten prinsessa

Väl inne i festlokalen så dansades det som aldrig förr, jag kände mig lite som den rosa elefanten i rummet med min blonda kalufs och något orytmiska rörelser. Men, det gäller att ta seden dit man kommer och ingen kan klandra mig för att jag inte försökte iallafall!

Härliga bordskamrater i Åsa och David

Efter att ha dansat i flera timmar var tårtan galet efterlängtad och det var trötta fötter som trillade in på B7 strax efter midnatt. Arabiskt bröllop – vilken fest alltså!

1 thought on “Ett bröllop utöver det vanliga

  1. Tusen tack för dig Hanna!
    Tack för att du kom och firade med oss ❤️❤️❤️
    Jag är jätteglad att du gillade bröllopet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *