19 april – ett datum jag aldrig glömmer

Håret reser sig i nacken och det liksom ilar längs ryggraden när jag ser datumet i kalendern sådär dagarna innan. 19 april. Nittonde jävla april och tårarna trillar…

Idag är det fem år sen. Fem år sen som marken försvann under mina fötter, som jag sprang rätt in i den där väggen och jag trillade ner i det där bottenlösa hålet och blev inlagd. Mycket har hänt sen dess, men det som hände den där dagen kommer alltid att påverka mig. Man pratar om “vägen tillbaka” – tillbaka till vadå? Jag försöker se det som ett “bump in the road” på min livsresa. Ett sjuhelvetes gupp som jag är stolt över att ha tagit mig igenom, även om det ibland känns som jag står där på kanten och doppar tårna. Jag kommer nog aldrig att återhämta mig helt, minnet är under all kritik och balanssinnet ska vi inte prata om. Men för varje dag som passerar så lär jag mig mer om mig själv och blir en starkare individ.

Jag älskar livet och låter livet älska mig tillbaka… 

4 thoughts on “19 april – ett datum jag aldrig glömmer

  1. “A människor” har stor kreativ förmåga med extrem hög ambitionsnivå och en väldigt .hög ansvarskänsla . När vi e på topp är vi bäst !! Men har man otur så kan det slå tillbaka .. grymt att du tog dig tillbaka och framförallt att du vågade stanna och vara kreativ med din passion för mode och design.
    Keep IT up

    MZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *