I scream ice cream

Ni som hängt här inne länge vet att jag för fem år sen dundrade rätt igenom “den där väggen” om inte annat så fick ni en liten update häromdagen. Balansen är ju inte vad den borde vara och en sån enkel sak som att cykla är som att bestiga ett berg. Jag kan helt enkelt inte cykla längre. För nåt år sen så skulle jag ge mig upp på (stål)hästen igen efter att Vickan tjatat så mycket “klart du kan cykla, det är bara inbillning”. Ja, det gick ju sådär, käpprätt åt skogen, jag föll och cykeln föll och mitt temperament gav sig väl till känna. Om man säger såhär, hon kommer inte föreslå att vi cyklar fler gånger…

Men, jag vill ju kunna cykla! Jag känner mig begränsad och bara vetskapen om att jag inte kan – väcker tävlingsmänniskan i mig något oerhört. Så, denna sommaren ska jag nog köpa mig en cykel och åtminstone prova lite lätt. Förra årets version av Karin, “Ice Cream”, från Monark hade kanske gjort det lättare – vem vet?!

Så – vem känner sig manad att hålla i pakethållaren? Jag bjuder på underhållning och ett sjuhelvetes temperament!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *