Vit sparris, nätverk och framtidsplaner

Igårkväll hade vi möte med styrgruppen för Helsingborgs och Erikstorps Affärsnätverk – bord var bokat på Madame Moustache så jag smet dit lite tidigare för att hänga en stund i baren. Där möttes jag av Crispie som hade jobbat klart för dagen och satt i en soffa och njöt av lite after work…

Galet god mat som vanligt, jag slog till på två förrätter – först löksoppa och sen vit sparris med löjrom och brynt smör som var helt fantastisk. Kaffe och dessert tackar man förstås inte heller nej till och jag fick då chansen att prova chokladfondanten. Den kommer jag äta fler gånger det är en sak som är säker!

Med många skratt och mycket att prata om så tog det ett par timmar innan vi tog oss igenom agendan.  Klockan var närmre midnatt när jag landade i sängen och trots att jag inte drack en droppe alkohol så kände man sig nästan lite berusad efter kvällen…

Jag är så tacksam att jag får vara en del av detta projekt, att leda Helsingborgsträffarna är en ära och det ska bli spännande att se den fortsatta utvecklingen. Det är verkligen mycket som händer just nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *