Hungry for love and thirsty for life

Psst, förresten – spola fram cirka en och en halv minut…

Hej på er och sköna maj välkommen!

Ny månad och nya möjligheter må låta som en klyscha, men just nu är det så mycket spännande på ingång så jag liksom får nypa mig i armen! Ibland känns det som jag ska gå av på mitten…

Men vad är det som händer nu då som gör att jag har ett helt frikinn’ zoo i magen? Alltså tyvärr är ju inte allt officiellt än, så få fortsätta vara sådär störigt hemlighetsfull ett tag till – men lite kan jag allt ge er. Att jag flyttar och får ett eget krypin/studio/showroom/whatever har jag redan berättat och den långa väntan är över, för imorgon får jag nycklarna! Sen har jag och Tim ett projekt, som om vi får rätt på den tekniska biten, ska gå live redan denna vecka. Jag har dessutom nån produktfotografering inplanerad och eventuellt en roadtrip på det, så jag ska nog kunna fylla mina dagar utan större problem.

Mer då? Ja, det får vi helt enkelt ta en annan dag, för nu ska jag packa ner rekvisita i flyttlådor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *