När man vill lära sig något nytt

Jag har funderat lite. På saker som jag kan och som jag inte kan. Jag tycker det är bra att göra det lite då och då, för att liksom inte stagnera. När jag snurrade runt i mina tankar på morgonens pw så slog det mig att det finns faktiskt rätt “vanliga” saker som jag hade velat lära mig. Jag tänker att sommaren 2017 är det dags att ta tag i dessa saker…

  • Human flag. Haha skoja, det kan väl inte klassas som vanligt? Finns det ens nån som kan det?! Nej, men stå på händer. Det kan jag inte och har nog aldrig kunnat nu när jag tänker efter. Jag kanske till och med ska steppa upp mitt game och gå på händer? Det hade väl varit kul – vem är sugen på att coacha mig igenom detta spektakel?
  • Skriva fint. Alltså, min handstil har väl aldrig varit guds gåva till mänskligheten, men sen jag skallade den där väggen så har min handstil gått från “helt ok” till “under all kritik”. Jag tappar koncentrationen när jag skriver och får anstränga mig som tusan för att det ska bli läsligt (stavningen är dock aldrig några problem) Så, har du fått någon lapp av undertecknad som går att läsa, då jäklar är du speciell!
  • Simma under vatten. Jag är ett vattendjur. Jag fullkomligt älskar att bada – men något som jag avskyr ungefär lika mycket som jag älskar att vara i vattnet, det är att vara under vattnet. Ja, det är rätt löjligt, men det har liksom alltid varit så. I simskolan när jag var liten höll jag huvudet högt över vattenytan som nån jäkla svan. I mitt vuxna liv så har linserna blivit en ursäkt för att slippa lära mig. Men i sommar så ska jag banne mig ta tag i det och lämna linserna hemma. Så jag ber om ursäkt redan nu till alla som jag inte kommer hälsa på – jag är inte otrevlig jag bara ser er inte…

Vad ska ni lära er i sommar?

1 thought on “När man vill lära sig något nytt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *