En bortkastad lördag

Ni minns det där inlägget jag skrev den 19 april?! Där jag även berättade om hur man ibland doppar tårna i det där mörka hålet. Igår var det en sån dag, när jag stod med ena foten i hålet och andra utanför. Hela själen färgas svart och det finns liksom inget direkt som hjälper. Jag fick frukost av killarna på Madame och satt en stund på trappan i solen och blåste såpbubblor, men det hjälpte föga det heller. Molnen skingrade sig helt enkelt inte.

Det har varit en intensiv vecka, en vecka som sätter spår – men istället för den vanliga psykiska baksmällan som brukar komma, så badade jag istället fötterna i det svarta hålet. Sjukt onödigt och ovärt. Man är inte speciellt lätt att tycka om såna dagar, så det är ju tur att det är långt mellan gångerna…

Idag då? Jo idag slickar jag mina sår, med ett lättare sinne – hoppas på ett efterlängtat telefonsamtal och laddar upp för en ny vecka. Jag må ha dåliga dagar, det har väl alla, men envisheten och styrkan att se framåt det kan ingen ta ifrån mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *